Profil Pasukan Utama

#1 Selain melihat jenis kereta yang anda pilih, satu perkara yang sangat penting apabila melakukan pembelian kereta ialah memilih Penasihat Jualan anda. 

#2 Langkah ini sangat penting kerana jika tersilap, kereta tak dapat tetapi duit dah melayang!

#3 Sejak bekerja di bank sehinggalah saya menjadi Penasihat Jualan, tak putus-putus pelanggan yang mengadu ditipu oleh Penasihat Jualan.

#4 Oleh itu, saya menubuhkan kumpulan Penasihat Jualan saya, I-SPEED Team untuk memberikan servis yang terbaik yang sepatutnya pelanggan dapat.

#5 I-SPEED Team terdiri daripada banker, ex-banker dan penasihat jualan yang berpengalaman dan saya percaya kami dapat membantu pelanggan kami mendapatkan kereta idaman menggunakan pengalaman kami selama 10 tahun di dalam bidang automotif. 

 

EN AZERI AZAMAN

EN AZERI AZAMAN

The Banker

Berpengalaman bekerja di dua bank utama Malaysia sebagai Senior Hire Purchase Officer dan kini sebagai Professional Sales Consultant  G-Mart Group, memberikan kelebihan kepada beliau untuk memberi tunjuk ajar dan nasihat dari sudut pinjaman bank dan pemilikan kereta Perodua anda.


Pencapaian Akademik beliau:


UPSR: 5A

PMR: 8A

SPM : 6A 1B 3C

Degree: 3.46 pngk


Bersekolah di Sekolah Tuanku Abdul Rahman (STAR), Ipoh dan mendapat tawaran ke Matrikulasi Melaka dan seterusnya melanjutkan pelajaran ke Universiti Malaysia Perlis.


Pengalaman beliau:


1. Public Bank – Senior Hire Purchase Officer

2. Ambank – Senior Hire Purchase Officer

3. Sales Advisor – Perodua

4. Assistant Sales Manager – Proton

CERTIFIED SALES ADVISOR

Khairil Azwin

Khairil Azwin

The Captain

Graduan jurusan bisnes YPC ini mempunyai minat yang mendalam di dalam bidang komunikasi dan mengambil keputusan untuk menceburi bidang jualan.

Berbekal kan kepakaran beliau dalam pemasaran dan jualan ditambah dengan skil komunikasi yang sentiasa dipertajamkan, networking dengan pihak bank dan pelanggan bertambah bagus dimana beliau menyediakan kaedah dan item yang diperlukan untuk melancarkan proses dan memastikan loan pelanggan mempunyai peratus lulus yang lebih baik.

Fakta tambahan, beliau merupakan kapten pasukan rugby untuk sekolah dan kolej.

 

ISPEED HERO SQUAD

This function has been disabled for iSpeed Team.

Share This